Friday, March 26, 2010

Zonnepanelen Database

Met zonne-energie-industrie in volle acceleratie modus nu installateurs, project-eigenaren, investeerders hebben een zware taak om een goede oriëntatie tussen de honderden zonnepaneel modellen afkomstig van verschillende fabrikanten en leveranciers.
PVbin.com biedt een geconsolideerde database van alle zonnepanelen (fotovoltaïsche modules) de handel verkrijgbaar op de markt nu zo kopers en technici kunnen afrekenen en parameters te vergelijken , features, prijzen, fabrikanten, leveranciers.
Zonne-energie panelen komen uit verschillende leveranciers en fabrikanten (merken) en op de webpagina's van deze kun je alleen vinden de modellen die zij aanbieden. Om te vergelijken moet men zoeken door het hele internet. Hier is een website die geheel gratis database van alle commercieel beschikbare zonnepanelen met functionaliteit om te zoeken en sorteren van gegevens door verschillende parameters: http://pvbin. com
De website biedt u de panelen sorteren op hun efficiëntie. Efficiëntie van zonnepanelen op die gratis website wordt berekend (van het nominale vermogen en de oppervlakte van het paneel), zodat u niet hoeft te rekenen op de geciteerd efficiëntie door de leverancier / fabrikant die soms zwaait naar cel efficiëntie of anderszins onjuist is. Zowel de berekende en de aangehaalde efficiëntie wordt weergegeven.

No comments: